Ing. Roman Vašina: Slovo lídra 2022

Vážení občané Židenic, chtěl bych Vám vysvětlit, proč kandiduji a co chci v následujícím volebním období 2022 – 2026 pro svoji městskou část udělat

Chci se zasadit o to, aby radnice byla zase otevřená pro všechny občany, aby pomáhala řešit jejich problémy a dohlížela na zákonnost a nestrannost postupů úředníků i dalších státních orgánů včetně policie.

Chci, aby skončilo období pokusů a omylů na radnici, které nám znepříjemňují život, a stojí peníze, které mohou být použity ku prospěchu nás všech.
Chtěl bych pomoci najít rovnováhu mezi rozvojem naší městské části a kvalitou života místních obyvatel.

Pro tyto volby se nám podařilo sestavit velmi dobrý tým, který má nápady i řešení aktuálních problémů v dopravě, v životním prostředí, v sociálních záležitostech, v zajištění bezpečnosti a navýšení kapacity škol a školek. Koneckonců je za námi vidět dobré výsledky z minulosti a máme vůli a sílu navázat na ně pro budoucnost nás i našich dětí.

Pojďme z našeho domova udělat příjemné místo pro práci, zábavu i výchovu našich dětí.

Ať se nám společně povede vytvořit ze Židenic významnou a silnou městskou část!